Administrare retele date si televiziune pentru ansambluri rezidentiale si asociatii de propietari

administrare retele distributie date si TV

Administrare retele date consultanta IT in domeniul constructiei de retele date ansambluri rezindentiale de le Professional-IT. Administrarea retelelor de date si televiziune din cladiri de birouri sau rezidentiale ar trebui lasata in grija unei terte companii specializate pe asigurarea suportului tehnic si mentenanta echipamentelor noi instalate.

Un alt motiv pentru care lansam acest concept nou in Romania este aspectul cladirilor noi sau vechi rezidentiale in spatiul comun. Fiecare furnizor de servicii si-a instalat propria retea de distributie dupa cum i-a iesit lui mai profitabil ca si recuperare a investitiei pe client. Astfel ca in scarile blocurilor noi sau vechi a luat nastere o adevarata batalie a cutiilor si a jgheaburilor care mai de care mai voluminoase si mai inestetice.

Noi propunem o solutie estetica si neutra printr-un proiect numit „Info Tubing”. Administrare retele date ansambluri rezidentiale este esenta proiectului Info Tubing, prin care este gandita o condensare a infrastructurii pasive de comunicatie cabluri metalize sau optice si completarea acesteia cu suport dedicat si camera tehnica neutra.

Este o metoda noua de acces comun sigur, estetic si cu cost – calitate serviciu imbatabil.

Calitatea principala a serviciului de administrare retele este aceea de a avea un serviciu excelent calitativ din punct de vedere tehnic si fiabil ca timp.