Audit IT

Auditul IT reprezinta singura si cea mai buna solutie pentru conducerea companiei de a se asigura ca tehnologiile de securitate si practicile utilizate sunt performante, dar si in conformitate cu specificatiile stabilite.

consultanta it audit it

Scop audit IT

Auditarea structurii sistemului informatic in cadrul companiei necesita, in intregime, un nivel ridicat de analiza; vor fi analizate in mod deosebit integrarea aplicatiilor, sistemele, infrastructura si modul in care acestea afecteaza intregul sistem informatic al companiei dumneavoastra.

  • Identificarea si inlaturarea punctelor slabe ale sistemului informatic;
  • Minimizarea riscurilor la care este expusa compania;
  • Constientizarea asupra potentialelor riscuri pe care sistemul informatic actual le implica in dezvoltarea proiectelor si punctele critice unde trebuie intervenit pentru a indeparta aceste riscuri;
  • Utilizarea in conditii de siguranta a unei tehnologii dezvoltate, de actualitate, prin aplicarea unor politici de securitate care sa respecte conditiile specifice companiei dumneavoastra;

Procesul de audit IT, ajuta companiile sa-si reduca costurile prin identificarea unor moduri mai eficiente de protectie hardware si software. Permite o mai buna administrare cu privire la aplicarea si utilizarea de tehnologii de securitate si procese.

Deoarece sistemele de afaceri sunt mereu in crestere, in curs de dezvoltare si schimbare, procesul de audit IT poate fi vazut ca un control regulat pe sistemele dumneavoastra. Odata ce ati repara o problema, alta este probabil sa apara, dar atata timp cat rulati evaluari regulate, va puteti imbunatati continuu sistemele de dumneavoastra.