Echipa Professional-IT

Experti gata oricand sa previna si sa rezolve problemele IT

Bogdan Loznianu

Senior IT Manager

Experienta acumulata in peste 10 ani de activitate in domenii IT cum ar fi telecomunicatii si asigurare suport tehnic pentru infrastructuri IT. Gestionarea echipei de interventii pentru a furniza cele mai rapide rezultate nu mai reprezinta de mult o necunoscuta. Sunt mereu conectat cu noutatile din domeniile IT vitale companiilor telecom, server admin si consultanta SEO.

  • Mentenanta IT si Asistenta IT 50% 50%
  • Monitorizare si Securitate Informatica 80% 80%
  • Consultanta IT si Audit IT 65% 65%
  • Internet si Retele Business 50% 50%

Bogdan Georgescu

Senior Web Project Manager
Cu o experienta vasta in proiecte de imagine online, dar si prin experienta acumulata in asistenta tehnica furnizata proiectelor online  de magazine online si aplicatii web. Serverele nu prezinta secrete, la fel optimizarea continutului web. Toate acestea converg catre un management al echipei de programare si web design capabila sa furnizeze cele mai bune rezultate.

  • Suport Tehnic 50% 50%
  • Dezvoltare Web & UX 70% 70%
  • Internet Marketing & SEO 35% 35%
  • Administrare Servere 65% 65%

Despre Noi

Echipa Professional-IT beneficiaza de un aport major de experienta in piata de servicii IT si solutii IT prin diversitatea adusa de membrii sai.

Ne dorim sa furnizam un serviciu de suport tehnic excelent si o flexibilitate unica ca si concept in livrarea de solutii si servicii IT.

Echipa Professional-IT este compusa din membri ce activeaza in mai multe ramuri ale domeniului IT, acoperind totodata o mare parte a domeniului IT.

Mai mult, am incheiat parteneriate puternice pentru a satisface orice exigenta intalnita in zonele de expertiza pe care nu le stapanim 100%. Experienta medie aplicata a echipei este de 5 ani in ramuri ca telecomunicatii, programare, service, asistenta.

Oferim servicii IT de calitate companiilor din Bucuresti si Ilfov cu vizite directe si rezolvarea problemelor raportate s-au detectate prin aplicatii de administrare de la distanta.

Suport Rapid

Suport Rapid

Suntem mereu in disponibili la telefon si pe email cu o idee sau un sfat pentru a depasi momentele delicate. Timp de raspuns de maxim 15 min pe email si la telefon.

Idei Inovatoare

Idei Inovatoare

Domeniul IT este intr-o continua evolutie, iar noi ne adaptam permanent la aceste schimbari. Venim cu solutii noi, inovatoare, pentru a ne diferentia in piata de servicii IT.

Tehnologii avansate

Tehnologii Avansate

Progresul si dezvoltarea societatii impune specialisti buni in utilizarea tehnologiei. Seriosi, mereu in pas cu actualizarile IT, organizati si cu un know how solid in acest domeniu.

Confidentialitate

Confidentialitate

Professional-IT asigura confidentialitatea contractelor si a proiectelor in derulare.

Articole Recente

Afla ultimele noutati si secrete de la profesionistii in IT

Windows XP moare incepand cu 8 aprilie 2014

Windows XP moare incepand cu 8 aprilie 2014

8 aprilie 2014 este ultima zi in care Windows XP mai are asigurata asistenta tehnica de catre Microsoft Batranul Windows XP este scos la pensie de catre creatorul sau. Avand un background solid de peste 13 ani de folosire, WIndows XP a ramas si azi un sistem de...

Administrare retele date si televiziune

Administrare retele date si televiziune

Administrare retele date si televiziune pentru ansambluri rezidentiale si asociatii de propietari Administrare retele date consultanta IT in domeniul constructiei de retele date ansambluri rezindentiale de le Professional-IT. Administrarea retelelor de date si...

Ce inseamna un serviciu web bine realizat

Ce inseamna un serviciu web bine realizat

Serviciu Web bine realizat Un serviciu web bine realizat este o inchiriere a mai multor servicii separate care sa aduca plus valoare contractului de servicii web semnate. Cu alte cuvinte, investitia pe care o faci ar trebui macar sa se amortizeze intr-un timp targetat...

Servicii IT Bucuresti cum alegi partenerul

Servicii IT Bucuresti cum alegi partenerul

Servicii IT Bucuresti, pe intelesul tuturor Servicii IT Bucuresti, ce sunt ele defapt? O sectiune mare a ceea ce inseamna tehnologia informatiei. Adica un management al resurselor fizice existente combinate cu programe ce au ca scop accelerarea comunicarii prin...

Scrie-ne cateva randuri!

Daca esti interesat intr-o colaborare cu noi, contacteaza-ne si vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!