Mentenanta IT si Suport IT

mentenanta itMentenanta IT, serviciul prin care Professional-IT pune la dispozitia clientului intregul pachet de „know how” pe care l-a dobandit in decursul anilor si rezolvarea problemelor sistemelor it si transmisii de date. Experienta in mentenanta este vasta avand o vechime in domeniu de peste 8 ani de zile, timp in care am rezolvat o multime de situatii critice, de la virusi informatici extrem de periculosi cat si atacuri de blocare a activitatii online sau actualizarea actvitatii pe servere de productie.

 

Mentenanta IT clasificare segmentata de Professional-IT pe domenii de aplicare:

Mentenanta calculatoare – departamentul echipei de specializate in optimizarea si intretinerea calculatoarelor si notebook-urilor. Totodata asigura suportul in cazul problemelor legate de echipament sau de programele instalate.

Mentenanta servere – departamentul echipei specializate in optimizarea, monitorizarea si interventia asupra serverelor. Asigura consultanta in cazul achizitiei si construirea solutiilor optime de echipamente hardware.

Mentenanta sisteme de supraveghere – echipa specializata pe verificare si intretinerea de sisteme de supraveghere video achizitionate si montate prin Professional-IT.

Mentenanta web – departamentul web care asigura buna functionare a site-lui sau magazinului online al companiei, monitorizarea acestuia pentru identificarea a posibilelor atacuri sau functionare defectuoasa. Asigura si administrarea continutului web.

Mentenanta retele de calculatoare si internet – departamentul specialistilor in networking si internet sunt cei, care iau contact primii cu schimbarile si posibilele gauri de securitate. Ei sunt cei care pun in garda celelalte departamente prin analiza traficului si starii retelei de calculatoare interioare cat si a iesirii in internet.

Mentenanta SEO – persoana din departamentul  web design care monitorizeaza pozitiile ocupate de produsele web create de Professional-IT. Este mereu actualizat cu tendintele motorului Google si verifica periodic starea website-urilor, actualizand si adaptand in timp util strategiile SEO aplicate.

Professional IT asigura verificarea si service pentru calculatoare, servere, retele de calculatoare si website -uri pe baza de abonament lunar (SLA – Service Level Agreement).

La inceputul colaborarii cu fiecare client, efectuam o analiza detaliata a echipamentelor IT de lucru, a functionalitatii sistemului informatic existent si a cerintelor companiei. In urma concluziilor analizei, vom stabili cel mai bun abonament de verificare periodica IT care sa corespunda nevoilor reale de imbunatatire si optimizare pentru firma dumneavoastra.

Mentenanta IT, serviciul disponibil pentru companii mici si mijlocii din Bucuresti si Ilfov. Mentenanta echipamente IT prin contract ce asigura functionalitatea sistemului de comunicatii electronice din orice companie. Prin semnarea contractului de verificare periodica asiguram un suport de calitate pentru problemele pe care le intampinati in decursul utilizarii diferitelor sisteme informatice.

De ce merita achizitionat un abonament verificare periodica IT furnizat de Professional-IT?! Mai jos va enumeram unele dintre cele mai importante argumente, care speram noi va vor capta atentia si interesul:

Beneficii ale utilizarii unui abonament de MENTENANTA si SUPORT IT de la Professional-IT:

 • Eficientizarea timpilor de productie ai angajatilor;
 • Cresterea productivitatii angajatilor;
 • Scaderea sau chiar eliminiarea timpilor morti ai angajatilor in lucrul cu infrastructura informatica;
 • Scaderea si eficientizarea obligatiilor fiscale prin contractarea unei companii specializate in toate domeniile IT de care ai nevoie, in comparatie cu angajarea de personal calificat si crearea unui departament propriu;
 • Raportare automata de status obiective securitate si functionare infrastructura privind modalitatea de gestionare a mijloacelor infrastructurii IT;
 • Proiectarea si realizarea de retele de calculatoare sau de transmisii date. Atat cele din interiorul birourilor cat si conectarea virtuala sau fizica a mai multor puncte de lucru;
 • Cablarea structurata pentru retele de date;
 • Modernizare a retelelor deja existente;
 • Serviciul de service calculatoare si intretinere retele de calculatoare;
 • Suport tehnic stabilit prin contract (recomandam);
 • Mentenanta site-uri web

Mentenanta IT pentru sistemele informatice ale companiilor cu sediul in Bucuresti si din orasele apropiate capitalei.