Servere, consultanta servere si implementarea solutiei achizitionate pentru un business solid

severe furnizor consultant si integrator

Servere masini reale si virtualizate pentru nevoile oricarei companii, de la Professional-IT <Cutting edge solutions>. Noi va putem furniza trei servicii intr-unul singur, consultanta achizitie, furnizare hardware, si implementare hardware.

Servere customizate si adaptate nevoilor fiecarui client. Furnizam solutii server companiilor interesate de achizitia unui server nou, la cerere,  impreuna cu sistemul de operare si aplicatiile server dorite.

Trimite-ne prin formularul de contact sau telefonic informatiile necesare pentru construirea de solutii servere optimizate.

Informatii necesare pentru consultanta dedicate solutiilor server si furnizare:

– sistem de operare folosit

– aplicatii de tip server(ce aplicatii vor rula) si virtualizare aplicatii/sistem operare

– numar clienti/computere care se conecteaza la server

– buget alocat instructurii de gestionare informatii

Professsional-IT propune solutii hardware personalizate pentru nevoia fiecarei companii de putere de calcul pentru aplicatiile utilizate. Noi construim solutii pe baza informatiilor furnizate de catre managerii sau inginerii IT ai companiei partenere, asigurand totodata si o garantie de exploatare in conditii de perfomante si scalabilitate hardware optime. Performantele si scalabilitatea acestor servere depinzand intr-o masura mare si de bugetul alocat achizitiei hardware-ului.

Sa intelegem adevaratul principiu de server

Servere sunt dispozitivele hardware sau aplicatiile care pot rula pe un calculator normal fiind disponibil continuu pentru cereri diferite din partea calculatoarelor sau dispozitivelor aflate in comunicare directa cu acestea. Servere sau principiul de server nu poate exista fara o retea de terminale, chiar daca reteaua este inchisa(LAN) sau deschisa(WAN/MAN), dar in acelasi timp poate functiona atat ca server cat si client.

Servere pot fi atat computerele personale cat si computerele adaptate special pentru nevoi speciale de procesare si stocare de date pentru a furniza un nivel satisfacator de fiabilitate.

Servere din computere personale clasice, pot fi considerate solutii foarte bune pentru companii de dimensiuni mici si cu nevoi de procesare a informatiei la un nivel mic. Acestea pot furniza serviciile necesare companiilor pentru o perioada de timp medie, dar fara sa ofere un grad mare de rezistenta in utilizare, piesele nefiind proiectate pentru folosirea non stop a componentelor active.

Servere dedicate sunt acele computere special create pentru folosirea lor pentru aplicatii specifice si optimizate pentru o durata cat mai mare de timp si avand componente adaptate pentru furnizarea de performante si stabilitate in serviciile special concepute.

Tipuri:

Masina reala

  • cu componente speciale si performante in gestionarea informatiei.
  • cu componente normale disponibile pe orice PC personal.
  • rackabile sunt acele computere destinate gazduirii in spatii amenajate special pentru echipamente IT, si cu proprietati de montare in dulapuri special create, numite Rack;
  • Blade ce au componenta componente dedicate pentru a mari scalabilitatea si disponibilitatea serviciilor fara a avea intreruperi de actualizari hardware. Ofera si o buna concentrare de putere de calcul. Principiul de mai multe server intr-unul.

Masina virtuala (Virtualizare)

servere virtuale VDS

  • Virtuale dedicate VDS – aplicatii severe gazduite pe masini reale performante, care pot livra performante de procesare pentru existenta mai multor aplicatii servere, fara ca acestea sa interactioneze intre ele. Practic o impartire a resurselor serverului masina reala gazda cu garantarea resurselor;
  • Virtuale VPS – aplicatii de servere gazduite pe aceeasi masina reala gazda dar cu punerea in comun a resurselor de procesare in comun fara garantarea anumitor performante in decursul timpului;

Acestea practic sunt aplicatii si solutii de servere puse la dispozitia publicului(companiilor) pentru a diminua costurile cu infrastructura IT. Destinatia initiala a severelor virtuale a fost eliminarea hardware-ului necesar fiecarei aplicatii de tip server si condensarea intr-o singura masina reala cu specificatiile si performantele aplicatiilor de tip server. De aici au rezultat si serviciile server tip CLOUD.

Noi, Professional-IT, nu vom spune ca vom avea cele mai bune preturi, dar va asiguram ca vom fi intotdeauna competitivi, cand va fi vorba de obtinerea de performante si scalabilitate pentru bugetele disponibile de investit in infrastructura IT.

servere virtuale si unelte de management

Putem furniza solutii server optime in raport cost – performante pentru companii ce au nevoie de upgrade de servere sau proiecte informatice de la zero.

Solutii servere brand si personalizate prin partenerii nostri. Va punem la dispozitie experienta in consultanta pentru o gama ce acopera nevoile companilor. Propunem solutii testate ale unor brand-uri puternice precum, Intel, Dell, SuperMicro, IBM si Fujitsu.