Server Email Professional

server email professional

Server email Professional este solutia ideala pentru nevoile de comunicare

Server email Professional este o solutie de emailing adresata segementului small business sigura si fiabila. Orice companie care doreste sa evolueze trebuie sa-si construiasca o imagine credibila de comunicare atat in ceea ce priveste relatia cu furnizorii cat si cu clientii. Odata cu implementarea unui sistem de email propriu obtineti mai multa intimitate, o imagine unitara ca brand si o solutie de comunicare intre angajati. Serviciul de email este relativ ieftin in comparatie cu beneficiile aduse in primul rand imaginii cat si siguranta informatiilor schimbate cu partenerii terti.

Totul incepe cu un domeniu web, un brand sub care doresti sa te identifici ca produs sau serviciu in piata, atat online cat si fizic, iar restul depinde doar de actiunile angajatilor si managementul conducerii.

Mailurile gratuite sunt destinate persoanelor fizice, iar atunci cand doresti sa construiesti un business durabil identitatea vizuala, cat si cea aspirationala intareste increderea intre parteneri dar si in relatia cu potentialii clienti.

Recomandarea noastra va fi intotdeauna pentru folosirea unui server email profesional.

  • Uptime garantat
  • Confirmarea livrarii mesajelor
  • Sending/receiving a unor volume mari de emailuri
  • Adrese IP publice pentru serverul de e-mail al companiei
  • Filtrare antivirus si antispam customizata
  • Mailbox-uri de 5-10 GB

Server email detalii tehnice:

  • OS: distributie linux recompilat
  • Server web integrat + SSL
  • Mod conectare via client email: POP3, IMAP, Postfix – useri virtuali
  • Solutii anti spam mature

Exchange Business e-mail

Nevoile de comunicare presupun mai mult decat a trimite si a primi e-mailuri. Microsoft Exchange Server iti ofera posibilitatea de a avea contactele utile centralizate si accesibile de oriunde si oricand. Poti crea un calendar pentru intreaga echipa, astfel incat fiecare angajat sa se coordoneze cat mai eficient cu ceilalti. PushEmail/ ActiveSync/ MobileSync iti permit sa ai acces permanent si instantaneu la mesajele tale.

Uptime garantat

Serviciile noastre vor fi online 99.8% din an. Accesul se face numai prin protocoale securizate de certificate SSL. Toate mailbox-urile sunt protejate de un antivirus si de un antispam inteligent care invata in functie de mesajele pe care le analizeaza. Mesajele tale sunt semnate cu cele mai noi tehnologii pentru a impiedica furtul de identitate.

Acces facil de oriunde si oricand

Atat echipa de la birou, cat si cei de pe teren au acces la email intr-o interfata usor de folosit fara a fi limitati de vreun device, de Windows sau de Mac. Oriunde ai Internet, vei avea acces instantaneu la mesajele tale. Te vei putea conecta la casuta postala si prin orice smartphone.

Companiile mici si mijlocii isi pot reduce costurile cu instalarea unui server de email in propriul data room, prin alegerea solutiei server email Professional.