Optimizare SEO

Optimizare SEO prin Professional-IT. Optimizare SEO este primul pas pentru a ajunge mai aproape de potentialii clienti.

Optimizare SEO o sintagma pe care toti o folosesc, putini stiu teoretic la ce se refera cu adevarat, foarte putini stiu sa faca o optimizare SEO ca la carte.

Professional-IT si optimizare SEO este un exemplu bun pentru capacitatea noastra de a folosi experienta si o parte din metodele tehnice de optimizare pura a continutului unui website. Evitam a da alte exemple cum trebuie sa functioneze o imbunatire de continut online, el fiind optimizat SEO invizibil vizitatorului neavizat, dar si prin informatia pe care o ofera lumii internetului.

Sa intelegem ce este SEO, si de ce avem nevoie de optimizare SEO :

optimizare SEO

SEOSearch Engine Optimization – serviciul care ajuta afacerile online sa isi creasca traficul in site provenit din cautari pe cele mai cunoscute motoare de cautare, si implicit vanzarile de produse sau servicii.

Stiati ca 90 de procente din traficul gestionat de motoarele de cautare este directionat primelor zece pozitii din prima pagina a motoarelor de cautare.

Ce inseamna pentru noi optimizare SEO, pe intelesul dumneavoastra: o gazduire premium cu toate facilitatile la dispozitie, o conexiune la internet buna acolo unde se gazduieste web site-ul, o constructie a web site -ului eficienta si usor de inteles pentru utilizator, o strategie buna de dezvoltare pe termen mediu si lung.

Incercam sa evitam ideea de link-uri platite pe site-uri low quality in detrimentul generarii de continut web de calitate. Optimizare SEO si web naturala a website-ului cu ajutorul cresterii notorietatii web site-ului prin continut si nu prin generare de link-uri prin tot felul de retele de link-uri.

Noi nu putem garanta pozitii in google prin optimizare SEO, dar garantam accederea in top astfel incat intr-o perioada mai scurta sau mai lunga timp sa simtiti optimizarea SEO in vanzarile firmei dumneavoastra.

Optimizare SEO nu reprezinta pentru noi, doar accederea in top 10 pozitii in cautari, ci si un raport vizite, actiuni post vizitare foarte bun.

Etapele optimizarii SEO pe care le vom respecta intotdeauna:

Etapa 1 : Audit si analiza site

O optimizare SEO credibila si corect facuta incepe intotdeauna cu analizarea din toate punctele de vedere ale obiectului de lucru, respectiv site-ul, dupa cum urmeaza:

Creare in unealta noastra de monitorizare a proiectelor a profilului site-ului, de catre specialistii nostri in optimizare seo;
Analiza tehnica a platformei pe care ruleaza site-ul cu raportul si recomandarile adecvate problemelor identificate;
Analiza concurentei de pe nisa pe care activati si crearea profilului strategiei care va fi abordata pentru a castiga clientii concurentei;

Etapa 2: Setarile de baza a campaniei de optimizare SEO

Stabilirea punctului zero sau cel de start al campaniei, si calibrarea instrumentelor de masurare a performantei. Creare conturilor de monitorizare si rezolvarea problemelor pe care le-am descoperit, de exemplu pagini 404, probleme de indexare ale paginilor. Setarea de aplicatii cu care urmarim in timp real evolutia optimizarilor pe care le fac specialistii nostri.

Etapa 3: Copywritting si optimizare SEO on page

Imbunatatim aspectul pe care paginile web le ofera si corectam acolo, unde este nevoie, situatiile ambigue de limbaj. Prin aceasta actiune dorim sa crestem calitatea continutului web prin text si grafica.

Ne vom asigura intotdeauna ca structura site -ului sa fie simpla in navigare, verificam daca codul html este corect, iar produsele si serviciile puse la dispozitia vizitatorilor au informatiile completate clar.

Un continut ordonat, usor de accesat si de calitate garanteaza o pozitionare mai buna in cautari.

Etapa 4: Generarea continutului si strategia ce urmeaza a fi aplicata in serviciul de optimizare SEO

Dupa ce ne-am asigurat ca site -ul este pus la punct demaram actiunile de atac ale campaniei. Se aplica planul creat in etapa 1 si porneste cu generarea de continut nou, de calitate, si incepem creare de linkuri conform unui plan propus inainte. Echipa de copywriteri isi va etala capacitatile creationale pentru ca nou continut sa fie interesant pentru vizitatori si sa ofere un bounce rate (timpul de vizitare a unei pagini) cat mai bun. Continutul nou creat are ca tinta, in strategia de optimizare SEO, atragerea de link – uri si generarea de conversii.

Etapa 5: Link Building cea mai importanta etapa in procesul de optimizare SEO

Link Building – este plasarea de mici panouri cu identitatea ta in alte site -uri, care fac trimitere la site -ul tau. Practic, este procesul de constructie de link-uri. Astfel, prin acest proces se creeaza link-uri de tipul inbound (trimiti catre site-ul personal semnale din alte locatii de pe Internet).
Precizam inca de la inceput ca link building este cea mai grea si importanta etapa din procesul de optimizare seo. De ce asta?! Se face manual, trebuie generat tot manual continut de calitate, trebuie lucrat cu foarte mare grija si avute in atentie multe elemente interdependente in monitorizare, cum ar fi: daca site-ul are penalizare, page rank-ul sa fie mare, modul in care backlink -ul este trimis,etc…

Etapa 6: Mentenanta si raportare

Este cea mai lunga etapa din serviciul de optimizare SEO. Aici incep sa fie raportate rezultatele de crestere a traficului web de calitate si ar trebui sa fie corelat cu o crestere a vanzarilor. In aceasta perioada se fac operatii de mentenanta si optimizare pe sectiunile care o cer. Mentenanta in blacklink este neaparat necesara, pentru a preintampina penalizari, disfunctionalitati in link flow (link juice).

De retinut!

Optimizare SEO nu inseamna promovore online pe termen scurt. Nu va asteptati niciodata la rezultate rapide, fiind practic o strategie pe termen mediu si lung de crestere solid consolidata.

In optimizarea SEO doar uneltele de raportare sunt automate, in ceea ce priveste generarea lor, in rest totul este facut manual (sau se verifica manual – cu interventia ochiului uman) si intotdeauna implica multi oameni si foarte mult timp utilizat in actiuni de rutina zilnica.

Atentie la ofertele de optimizare cu tente fantastice de genul, garantam ca vei fi primul in cautari, si preturi cel putin studentesti, pentru ca veti pierde banii si veti beneficia, in cel mai nefericit caz, si de o penalizare.

Daca doriti o intalnire pentru a ne povesti despre afacerea dumneavoastra si pentru a avea o oferta de pret reala pentru servicii de optimizare SEO, va rugam sa folositi formularul de contact.