Web Design servicii complete

Web design unicat pentru firme. Professional-IT va propune servicii de web design complete.

Web design servicii complete pentru imaginea companiilor. Promoveaza-ti imaginea companiei in online eficient, inteligent si rentabil.

Professional-IT este o firma de web servicii IT din Bucuresti, care va poate oferi atat o imagine puternica cat si continut web de calitate.

web design

WEB design sau webdesign – prin Web Design sau Webdesign intelegem totalitatea operatiunilor de realizarea site-urilor web incepand cu proiectul teoretic al structurii si interfata pe care vizitatorul o vede, pana la programarea ei si introducerea datelor in site. Prin date site se intelege imagini, text, formate de fisiere media sau documente acestea conglomerate rezultand un tot unitar numit web site.

De ce web design creat de Professional-IT?

Web site in ziua de astazi a devenit o necesitate oricarui tip de business. Prezentarea companiei, oferta de produse, segmentul tinta al businessului, poate fi mai usor de integrat, mai usor de accesat fata de metoda clasica numita print. Astfel va invitam sa contractati servicii profesionale pentru a avea o imagine online bine reliefata. Cu un site care are un design de maniera profesionista este o garantie a fortei si seriozitatii companiei dumneavoastra.

In materie de web design va putem ajuta cu:

  • site de prezentare;
  • magazin online;
  • site oferte si reduceri;
  • prezentari web de produse.

Folosim cele mai noi tehnologii de creare site web: html, html5, php, mysql, javascript, jquery.

Site-urile web create de noi beneficiaza de aportul modulului de administrare CMS(Content Management System), pentru o mai usoara administrare a continutului.

Dupa finalizarea proiectului si implementare va putem ajuta contractual cu administrarea profesionala a site-ului dumneavoastra. Ne trimite-ti continutul si materialul media, iar noi aplicam procedurile de optimizare tehnica cat si de continut pentru ca dumneavoastra sa primiti toate avantajele unui web design excelent si optimizarea site-ului maxima.

Intalnirea se afla la doua click-uri distanta. Pentru oferte de webdesign va rugam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire si a propune o oferta pertinenta nevoilor de design web ale site-ului web.